Menu
Your Cart

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje in kupca.

NAROČANJE

Naročila sprejemamo v naši spletni trgovini na spletnem naslovu https://www.rcguru.si ter po e-pošti: info@rcguru.si

CENE PONUDBE/NAROČILA

Cene vseh izdelkov vsebujejo DDV. Prodajalec je davčni zavezanec. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Slike izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja ponudbe. V primeru oddaje prednaročila za izdelke, ki niso na zalogi, je le to zgolj informativne narave, da se zanimate za izdelek in ne zavezuje kupca ali prodajalca, tudi cena pa se lahko še spremeni pred oddajo končnega naročila.

CENE / SPLOŠNO

Cene so v Evrih in veljajo do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni davek na dodano vrednost. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih. 

NAČINI PLAČILA

Po predračunu z nakazilom na naš poslovni račun.

Po predračunu z nakazilom na PayPal naslov.

Z gotovino ali plačilno kartico ob osebnem prevzemu na našem prevzemnem mestu.

Po povzetju za pošiljke poslane po pošti.

DOSTAVA

Naročeno blago, ki je na zalogi, vam bomo dostavili v enem do treh delovnih dneh po prejemu naročila, v nasprotnem primeru vas bomo obvestili na e-naslov ali na telefon. Blago lahko tudi prevzamete osebno v naši maloprodaji. Več o dostavi lahko preberete v posebni rubriki: Dostava izdelkov (rcguru.si)

REKLAMACIJE in VRAČILA

Od naročila lahko odstopite v petnajstih dneh od prejetja blaga z obvestilom po navadni pošti, po elektronski pošti ali po faksu. Naročeno nepoškodovano in nerabljeno blago lahko vrnete v petnajstih dneh od datuma prejetja. Priložiti morate kopijo računa. Celotno kupnino vam vrnemo najkasneje v petnajstih dneh od datuma prejema vrnjenega blaga. Ne pošiljajte/vračajte nam paketov z odkupninami, ker le-teh ne bomo prevzeli - vrnili se bodo pošiljatelju. Prav tako ne bomo sprejemali artiklov s poškodovano ali pomanjkljivo embalažo ter že rabljenih artiklov.

VAROVANJE PODATKOV

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni  in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potošnikov. Podjetje RC GURU trgovina, Sašo Kramljak s.p. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju podatkov in piškotkih lahko preberete v posebni rubriki: Politika zasebnosti (rcguru.si)

DRUGI POGOJI

Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.

PREKLIC NAROČILA

V primeru, da hočete svoje naročilo delno ali v celoti preklicati, nas o tem lahko pisno obvestite na info@rcguru.si. V sporočilu jasno označite posamezne artikle, ki jih preklicujete oz. v primeru preklica celotnega naročila to jasno navedite že v naslovu sporočila. POZOR: pri preklicu že plačanih naročil na PayPal ali po predračunu se kupnina zmanjša za stroške - 3%, takšna je namreč provizija, ki jo vzame PayPal od plačila kupnine ne gede na to ali je kasneje naročilo preklicano in kupnina vrnjena kupcu - provizije ne vračajo zato v tem primeru bremeni kupca. Preklic je možen do cca. 1 delovni dan od oddaje naročila oz. do statusa vašega naročila: "poslano v dostavo".

VRAČILO BLAGA

Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Zraven morajo biti obvezno priloženi originalen račun, dokumentacija in reklamacijski obrazec (izpolnete ga na naši spletni trgovini v rubriki REKLAMACIJE). Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O svoji nameri nas lahko obvestite na telefon 069 612 543 ali info@rcguru.si. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Naslov za vračila:

RC GURU trgovina,
Sašo Kramljak s.p.,
Cesta Ceneta Štuparja 2a,
1231 LJubljana - Črnuče